Varm Fondant
Kødmælk og pasteuriseret fløde (oprindelse Frankrig), Salt, Mikrobiel koagulator, Mælkesyrebakterier og modningskulturer, Fastgørende middel: calciumchlorid. Annatto
Allergener Mælk og mælkeprodukter (inklusive laktose og mælkeprotein)
Vores produkter er ikke mærket som GMO i overensstemmelse med forordningerne 1829/2003/EF og 1830/2003/EF. Overholdelse af ikke-tilstedeværelse af GMO ved en grænse på 0,9% i overensstemmelse med de europæiske forordninger EF 1829/2003 og 1830/2003.
Ionisationsattest Vi bekræfter, baseret på garantier og certifikater modtaget fra vores leverandører, at vores produkter, ingredienser og tilsætningsstoffer: ikke er genstand for behandling ved ionisering i overensstemmelse med dekret nr. 2001-1097 af 16/11/01.
Analyse for:100g
Fedt:31.6g
Proteiner:16.3g
Sukker (g):0.5
Natrium (mg):1.2g
Energi Kcal:351
Energi KJ:1454
Format:Rund
Vægt:300g
Emballage:Film på keramisk bund
Overemballage:Pap
Opbevaringstemperatur:+2°C/+8°C